8 maart 2017

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit
Dit zijn de algemene voorwaarden van Zeilboot Anne Marie (Hierna Z.A.M.) We zijn te bereiken via info@zeilbootannemarie.nl.

KVK-nummer: 68247265
BTW-nummer: NL210180067B01.

Artikel 2 – Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Z.A.M. en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen Z.A.M. en de consument. Geen enkele overeenkomst met de consument kan worden gesloten zonder dat de consument hiermee akkoord is gegaan. Door het plaatsen van een bestelling in de webshop van Z.A.M., verklaart de consument akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Artikel 3 – Het aanbod
Z.A.M. kan niet garanderen dat de website ten alle tijden zonder inhoudelijke of grammaticale fouten is. Tevens kan Z.A.M. niet garanderen dat de informatie op de website ten alle tijden up to date is. Z.A.M. is gemachtigd om de inhoud van de website ten alle tijden te veranderen. De kleuren op het scherm van het apparaat dat de consument gebruikt kunnen afwijken van de kleuren van het originele product. Dit kan onder andere komen door de instellingen van het apparaat. Z.A.M. doet er alles aan om de correcte kleuren te weergeven in onze webshop.

Artikel 4 – De prijs en betaling
De genoemde prijzen van de producten zijn inclusief 21% btw, en exclusief verzendkosten. Z.A.M. accepteert betalingen via iDeal, PayPal, Visa, Mastercard of Bancontact/Mistercash.

Artikel 5 – De levering
Z.A.M. verzendt alleen binnen Nederland en België. Alle producten worden verstuurd in samenwerking met PostNL. Bestellingen worden binnen twee tot vier werkdagen na succesvolle betaling aan de consument geleverd. Vertraging van de levering van de producten kan zich voordoen, en omdat Z.A.M. afhankelijk is van partners voor de levering van haar producten kan Z.A.M. niet aansprakelijk worden gehouden voor deze vertraging. Z.A.M. is niet verantwoordelijk voor: mislukte leveringen als gevolg van het feit dat de ontvanger niet op het opgegeven adres was op het moment van bezorging, verslechterde product kwaliteit als gevolg van het opgeven van een verkeert bezorgadres, verslechterde product kwaliteit als het gevolg van onjuist handelen van de ontvanger.

Artikel 6 – Uitoefening van herroepingsrecht door de consument
Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenk termijn en op de juiste manier aan Z.A.M. De consument heeft het recht de bestelling te retourneren binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling. De consument stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte conditie, en conform de door Z.A.M. verstrekte instructies. Producten in de uitverkoop, wanneer duidelijk vermeldt door Z.A.M., mogen niet worden geretourneerd.

Artikel 7 – Intellectueel eigendom
De website, www.zeilbootannemarie.nl, en al zijn subdomeinen zijn onderdeel van het intellectueel eigendom van Z.A.M., niets mag gekopieerd of gebruikt worden zonder expliciete toestemming van Z.A.M.

Artikel 8 – Privacy
Persoonlijke informatie wordt opgeslagen, gebruikt voor de levering van de bestelling van de consument en wordt behandeld met zorg. Persoonlijke informatie zal nooit worden doorgegeven aan derden.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze nalatigheid. Je recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Zeilboot Anne Marie