15 maart 2017

Buy us a beer

MISTRAL - SERIE (€14,95)


 

De mistral is een krachtige wind in Oost-Frankrijk. Deze bijzonder krachtige noorden- tot noordwestenwind kan windkracht 9 bereiken. Soms wordt zelfs windkracht 10 of 11 bereikt met gemiddelde snelheden van meer dan 100 kilometer per uur en windstoten van 150 kilometer per uur. In deze omstandigheden is een stevig anker noodzakelijk. Alle armbanden uit de mistral-serie zijn uitgerust met een goud of zilverkleurig anker en er is keuze uit diverse kleuren. 

LEVANTER - SERIE (€24,95)


 

De levanter is een warme en sterke oostelijke wind met een gemiddelde sterkte van 3 tot 6 op de schaal van Beaufort. Dit kan echter oplopen tot 8 en hoger. Meestal volgt deze wind de mistral op. Om die reden is de levanter-serie nog robuuster dan de mistral-serie. De levanter serie gaat je leven lang mee en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

VERZENDING & MAKE A WISH


 

Wij leven onze droom, iets wat helaas niet voor iedereen is weggelegd. Daarom wordt voor iedere verkochte armband €1 aan "Make a Wish" gedoneerd en zo heeft er naast jou ook een kind die het nodig heeft plezier van je aankoop!
Zeilboot Anne Marie